![]() |
| İbretlik Sözler |
|
|||||||
| Kayıt ol | All Albums | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Barış Forum Kişisel Sayfam!!! Kişisel Sayfanızı Hazırlayın, Düşüncelerinizi Özgürce İfade Edin (: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Üye No: 14199
Konular: 74
Ruh Hali:
Tecrübe Puanı: 29
Rep Puanı : 2819
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sabahını istemediğim Gecelerim var Benim. Seccademde Gözyaşım-Dilimde Dualarım. Bir de Sevdam var benim şu Garip Bedenimde Alemlere SığmaZ diye İçimde Sakladığım... :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
|
|
#22 |
|
Üye No: 181
Konular: 1381
Ruh Hali:
Tecrübe Puanı: 10000
Rep Puanı : 48488
Rep Derecesi :
Şiirleriniz için çok teşekkür ederim..Vuslatı anımsatan güzel şiirlerdi..
|
|
|
#23 |
|
Ruh Hali:
Rep Derecesi :
Kimsesiz bir gökyüzüne Lâl bir dilin tüm sesiyle haykırması kadar sağır, Karanlık sularda,bir âmânın gözlerini araması kadar kör; Yani anlamsızlığa yeni anlamlar yükler gibi Yalnızca yalnızlığa anlatıyorum kendimi Çıkmaza düşmüş şiirlerin koynunda Bir uzun yol oluyor kalemden süzülen her harf Her hece aklımın kabristanlarında yankılanan Sahipsiz bir ölüm çığlığı, Masumiyeti sesimde eskiyen Ve dudaklarımın ucunda bitmek bilmeyen acılı tiryakilikler Ve sonrasızlığın deminde keder dökülüyor kağıtlara Hâsılı aşk; ölü doğmuş bir çocuk şimdi Yüreğimin sevda çukurlarında Hadi yâr kendini al gecelerimden Al ve git! Zaten bir uzak düştü benimki; Ertelenmiş zamanlarda resmedilirken mavinin imkansızlığı, Şiirler nice sevdaya küs bakış hüküm giymişken, Ezbersiz acılar eşliğinde gözlerinde tükenmek Ve ölebilmek kirpiklerinin iz düşümünde Hani meçhul bir izbede seninle el ele! Oysa mutluluğu çoktan rehin bıraktım ben Bilmem hangi şehrin emanetçisinde Ve senden habersiz, Adından acılar türetiyorum şimdilerde Dilimin ucuna geliyorsun bir zaman Yaşamak soruyorsun! Yaşamak; kör bir sancıdır sol yanımda, Dönüşsüz bir türkünün kambur sesinde yitip giden! Ve dinledikçe kendimi, Kâbus olup büyür geceler karanlığın uğultulu yollarında Ben kaçmak isterken her şeyden Gözlerin adına kendime sefer üstüne sefer eylerim. Sana çok benzeyen bir şehir olur geçtiğim her yer Her yer öylece uzar gider içinde gözlerimin Ve bizden çok uzakta Mevsim çömezi bir haziran Sonbahara uyanır şehr-i İstanbul, Gözlerinde bir mavi yangın Ve saçlarından dökülür martılar Üsküdar'da pasaklı bir deniz kızının Sâhi martılar diyordu bir şair: Martılar ki sokak çocuklarıdır denizin Yani öylesi kimsesiz ve unutulmuş Yani morarmış kanatlarında münzevi bir hayat taşıyan Sonrası geç kalmış yaşanmışlıklarda Bulutsuzluğa prangalı bir çift yağmur damlası, Yağmasın diye kulelerde saklanan..! İşte böyle can dediğim: Yetim çocuklar hüznünde Kâhır yüklü gölgeme Çokça sahiplik etmişken bedenim, Yorgunluğun kıyısında Hüzün olup işlenmişim ömür gergefine Çapulcu dillerin Nazarında Sevdaya zûl libaslar giyinen, Uğursuzluk alâmeti koca bir hiçmiş adım Ötesi yok! Gurbet yokuşu ağlamalar pazarında İki damla gözyaşıymış bedelim Ve soyunup benliğimden Elem üstüne elem giyinmiş Sana pervane yüreğim Gözlerimde gözlerini ateş bilip yanmışım öylece Hiç ses etmemişim Meğer ne çok kedermiş Gözlerinin içinde tutuklu kalmak..! Lakin sevmişim işte Her şeyden ve herkesten öte Sadece sevmişim seni Ama sen kendini sök düşlerimden Sök ve git şimdi! Yolların koynunda Başımı yaslayıp ölümün yamacına Bunca acıyla yoldaş olmuşken ben Sen kaç benim kalabalığımdan Ve bir intiharın şafağında Sesini sil şiirlerimden Olmasın dönüşü gittiğin yolun Kalemi kırılmış gelişlerin hükmünde Sonsuz bir gidişle Unutmalara aç yüreğini, Yüreğini toparla yüreğimden Cellat bayramı asılışlarda Nasırlı urganlar kuşanmış şiirlerde seyreyle yüzümü Ve zamana not düşsün akreple yelkovan Yüzün kalbimin ortasında Yalnızlık yazgısı yemin olsun Ki belki arınıp mezar kalabalıklardan Ben yine ben olurum! Yağmurlu bir gökyüzü akşamı Hani olur ya! Düş yorgunu bir martı gelir de hatırlatırsa beni Ziyan ömürler kucağında Kendine has ölümler büyüten Bir deli çocuktu dersin Hadi git şimdi Git ki gözlerine ayrılık değmesin... KAHRAMAN TAZEOĞLU
|
|
|
#24 |
|
Ruh Hali:
Rep Derecesi :
İÇİMİZİN ŞİİRİ
Hiçbir uyku tutmuyor gecemi... Gündüzün tamamında ise esrik bir uyuşukluk... Beni güneş tutuyor, yıldızda kervan kırıcılığı Neye aldanmayacağımı şaşırdım Ömür bu kadar uzun mu? Elden düştükçe, gözde değersiz, Yarına sahip çıktıkça, şimdide kayıtsız... İçtikçe yeminleri, sıfatımda yalancılık... Ne zaman haykırsam, hep suskun! Ne zaman sussam, geciken bir sevdalı... Var gitme benden, Bir şiir daha yazalım yaraya. Şairi zedelese de dizeler, Kabuk olur acının üstüne. Geçmese bile "denedik" deriz ve şiirimiz olur içimizde! Belki de yön değiştirir yığınlarca umudun bir tanesi. Bana kanar, beni kanayan yanlarının düşkünezen kelimeleri... Yüksek bir ihtimalin tavan arası olamazlığındayım. Çok sözlü monologlarımın sana soyunamayan kalkışındayım. Sana ölümsüzleşmenin noktadan sınıra, en tazesindeyim... Kullanılmamış bir terin içindeki tuzunda, ağzında gevelenen gerçeğin uyduruk talanındayım. Benden sonraya bırakılacak her iyinin karşısında, her kötünün kötüğündeyim. Sen gidersin, senden önceki hayat ölür; senden sonraki hayatta ölümcül hatırlanma... Sen kalırsın, kaldığınla kalamadan... Önce "sanmalar" yanılgılar arasındaki yerini aldı. Yargılar, önyargılardan temyiz edildi. Suçlar da, suçlular kadar aklandı. Şimdi'ye taşınan; zahmeti külfetli, külfeti bedelsiz biz "zaman"dı. Nelerden arta kalan, nelerin ardına kalan, nelere dayanıp da neler de yitirilen zaman. Tebessüm kadar içli, bakış kadar sarsıcı, söz kadar manzum... Olan biten, bir zamandı. Tasvirlerle izahı, tek susuşla yetersiz! Oysa zamanın öncesi, nice zamanları yağmaladı! Sığ idi; boğulmaya yetti. Derindi; bulunmayana yitti...Zamandı Var gitme. Öfkenin doruğunda bir yalnızlık demleriz. Sonra, şiir kazırız içimizden kalabalıklara... Biz izimizi şiirle sürdük, mesafelerimiz kentlerceyken. İznimiz de şiirden çıkar. Ya kalırsın, yatağında su tutar bedenimi, Ya da gidersin, adın bir kez daha kahraman olur. Senin kadar ben de kaldım sevgili. KAHRAMAN TAZEOĞLU
|
|
|
#25 |
|
Ruh Hali:
Rep Derecesi :
AĞLAR Heceler gam çeker , cümleler ağlar , Gönlümü kağıda dizdiğim zaman , Solar ümitlerim , karalar bağlar, Kirlenen dünyayı yazdığım zaman..... Ahmet Günbay YILDIZ
|
|
#26 |
|
Ruh Hali:
Rep Derecesi :
YILDIZLAR AZALIR GİTME!
BU ŞARKI YARIM KALIR GİTME! Gitmek yazgısı asılmış boynuma, Duramam olmadığın hiç bir yerde yar! Unutulmuş yaralarıma tuzdur adın, Kavgadır kalbimin gözündeki fer.. Bir devrimin eskimiş yüzüyüm ben, Derinimde puslu ihtilaller.. Gurbete gidiyorum, Olmadığın yerin gurbetine... GURBETE GİDEN DÖNER Mİ BELLİ DEĞİL BİLİRİM BEN BİR KARAAĞAÇ GÖLGESİ BULDUM, CEBİMDE ÜMİTLERİM... Cebimde taşıdım ümitleri yar! Heybemde ne var ne yoksa çalındı.. Yollarımı kesti haramiler.. Bir ciğerimi sökemediler, Vermedim, içinde nefesin var diye! Yanmış süt kokan sabahların eşiğinde bekleyen gece, Gidiyorum işte.. GİTME AKLIM SENDE KALIR, UYUYAMAM GECELERİ! HİÇ AYRILMADIK SENİNLE.. Gidiyorum yar! İçim köz... Sözüm söz... Gidiyorum! Unutulmuş yaralarıma tuzdur adın yar.. Ne beni seven ardımdan gelsin, Ne düşmanlarım yoluma çıksın! Bana bir tek kalabalığım göz kırpsın, Arsızca.. Fütursuzca.. Tek dileğim ağlama yar! Birgün gelir, bu hasret biter.. Ağlama yar!.. AĞLAMA YAR! BİRGÜN GELİR, BU HASRET BİTER, DÖNECEĞİM AĞLAMA.. BEKLE BENİ AĞLAMA! Ağlama yar! Bu aşka yanma.. Örterim de sokakları, Öyle uyurum.. Yastığım olur bu kentin duvarları. Ocağım tüter mi bilmem, Gurbetin soğuk yalnızlığında.. Üşürsen ben yanarım seni ısıtmaya! Tüter ocağın yangınımla. Yanmasam tüter miydi ocağın! YANMASAM OCAĞIN TÜTER Mİ?! VEFASIZ YAR'E SÖZ GEÇER Mİ?! HER GÜNÜM YALAN OLDU ŞİMDİ! SEVDİM SENİ UMUT GİBİ... Unutulmuş yaralarıma tuzdur adın.. Seni aramaktır, bulmaktır boynumun borcu! Şehir şehir dolaşırım, Kovulurum dokuzuncu köyden de uğruna, Yine de yılmam, Vaz geçmem seni aramaktan.. Üstüme yıkılan her durak, Onurudur sensizliğe batmış yüreğimin. Ve yokluğun.. Alır-gider neyim var neyim yoksa.. ALDI, GİTTİ NEYİM VAR NEYİM YOKSA. KALANLARSA YALIN YALIN YANGINDI! BU CAN BU BEDENDEN AYRILMIYORSA, DAHA ÇOK ACIYLA YANACAK ÖMRÜM.! Yanan, gönlümün direğidir. Bir incecik sızı kalır derinimde.. Ve ben bu can bu bedenden ayrılmadan daha, Yedi geceyi geçtim.. Yedi güvercin vurdum.. Yedi güvercin vurdum.. Yedi yıldız biçtim.. Yedi nehir içtim.. Yedi kez titredim bakışlarının karşısında.. Yedi yemin verdim.. Unutmak kadar acıdır bazen yaşamak! Ve ne yeminler bozdum, Geceler büyürken sensiz! Ne yeminler.. NE YEMİNLER BOZDUM, GECELER BÜYÜRKEN SENSİZ! NE YEMİNLER BOZDUM, YILLAR GEÇERKEN SENSİZ! NE YEMİNLER BOZDUM, TARİFİ BİLE İMKANSIZ! SENİN İÇİN EY KARA SEVDA/M ! Senin için geçtim şehirlerden.. Seni aradı bu yürek olmadığın her yerde. Bir tutam hayat buldum.. Kopmuştu, çekilmişti bütün suları! Unutulmuştu bütün sözler.. Ben sözleri yokluğundan var ettim! Sı dedim, içtim andımızı.. Kader dedim, "yaz" dedim. Son çaremiz.. YANDIM AMAN, ÖLDÜM AMAN, SARARIP SOLDUM AMAN, KAYBOLAN YOLLAR, ARDIMDA SEVDA/N VAR. BIRAKIP GİDEMEM!.. Gidersen yıkılır bu kent, diyor şairler! Sen beni bırakıp da git(mez)din! Peki o zaman neden ben seni arıyorum!? Neden gitmediğim her yerde oluyorsun! Görmek için kapanacak gözlerim.. Kör bir ölümü yarım bıraktın! Yarsız bıraktın!. YARIM BIRAKTIN BENİ YARSIZ BIRAKTIN BENİ YALNIZ DEĞİLİM, ISSIZ BIRAKTIN BENİ.. Issızlığımı ıskalamış bütün kalabalıklar.. Ve çarpık hüzünler döşemişler, Bu şehrin kaldırımlarına.. Oysa sen benden gittin gideli, Hiç yılmadım seni aramaktan.. Yorulmadım.. Utanmadım.. Ağlamadım.. Ve ufka baktım.. Ve ufkum oldun! Beni her sabah bağrına basan güneşinin, Beni her akşam satacağını bilerek, Bundan da utanmadım.. Gocunmadım.. Yorulmadım.. Kimseye dargın değilim! Bir kendime ağlarım. Bir kendime dargınım. Öyle ağırım ki kendime, Sen benden gittin gideli.. ÖYLE AĞIRIM Kİ KENDİME, SEN BENDEN GİTTİN GİDELİ.. TERİM Kİ SOĞUMUŞ TENİME, SEN BENDEN GTTİN GİDELİ.. ÖYLE BIKMIŞIM Kİ KENDİMDEN, KURUDUM DÜŞTÜM DALIMDAN.. SANKİ RUHUM ÇIKTI CANIMDAN, SEN BENDEN GİTTİN GİDELİ.. Gidişin bir şey eksiltmez ki yar! Seni bulmaya çoğaltır beni. Gitmeye giden gün batımları, Hangi hüznü saklar benden.. Senden.. İkimizden.. Gözümün bebeğiydin yar! Emeğimdin.. GÖZÜMÜN BEBEĞİSİN! BEDENİM, YÜREĞİMSİN.. SEN BENİM EMEĞİMSİN!.. Emeğimsin yar! Unutulmuş yaralarıma tuzdur adın.. Kavgaydı kalbimin gözündeki fer! Bir cebimde kan buldum, kullanılmış hayatın.. Alıp, bağrıma bastım.. Öfkem çaresizliğim anladım. Öfkem çaresizlikti bildim. Öfkem.. Çaresizlik.. Ölürsem, karanlığa gülümseyerek ölürüm. Ve o zaman biter sensizlikte yaşıyormuşluk takliti.. Son kez yoklarım o zaman ceplerimi.. Son dikişte bir yanlızlık bulurum elbet kendime.. Ölümden korksaydım, aşık olmazdım yar! Beni en çok yanlızlığım yaralar.. Meğer ne yanlızmışız insan olduysak.. Meğer ne yanlızmışız! MEĞER NE YANLIZMIŞIZ İNSAN OLDUYSAK.. YAPRAK GİBİ O DA SESSİZ SOLMUŞSA! YENİ GELMİŞ AYRILIĞA GÜLMÜŞSEM, SANA OLAN SEVDAMDANDIR, BİLESİN! Bilesin ki yar! Eşkiya bir kahır biçmiş ömrümü. Bir şiir yazdım, İçinde ismin hiç geçmedi!.. Üstü kalsın, Söyleyemediklerimden anla beni' Sustuklarımdan tanı beni.. DÜŞLERDE SEVDİM SENİ, SÖYLEYEMEDİM.. SESSİZ ÖPTÜM NEFESİNİ, SÖYLEYEMEDİM.. SANA BEN ŞİİRLER, SÖZLER BÜYÜTTÜM, SANA BEN GÖZÜMDE YAŞLAR BÜYÜTTÜM, SANA BEN UMMAN-I GİZLER BÜYÜTTÜM, SÖYLEYEMEDİM!.. Söyleyemediklerimden, sustuklarımdan anlasana yar! Sevdanın hası suskun olandır! Şimdi yaşadığın şehirde, Dilimde suslarla kapındayım. Açsana yar..! Unutulmuş yaralarıma tuzdur adın.. Tutsana yar, geldim işte kapına!. Nefesin tükendiğinde, gözlerime çark ettin karabasanları.. Bir elimi sana verdim, ötekini aramadım bile.! Ne seni içimden terk edebildim Ne de sana terk ettirebildim içimi.. Yalnızdım hep, çünkü sen vardın! Uçmak düşmeyi göze almaktı, uçamadım.. Kapında kaldım bir dilenci utancıyla!. Öylece baktım uzaklardan... Çünkü ben seni uzaklarda sevdim. Ben seni tuzaklarda sevdim, Ben seni yasaklarda.. BEN SENİ UZAKLARDA.. BEN SENİ TUZAKLARDA.. BEN SENİ YASAKLARDA SEVDİM!.. Ben aşkta izi aramam ki yasaklar sustursun beni! Eşkiya bir kahır biçti işte ömrümü.. Bir yangın geçivermiş yamacımdan Belki yanmaz taş-duvar ama Büyük yangınların izini taşır yar! Ve bilirsin uzun lafın da kısası olmaz, Yüreğimi yaksa da hüzün.. Bulamadım şu yaralarıma en uygun azadı. Sonrasında kavgalar.. Küskün ölümler.. Hayat bana öğretti, Güneşin ve güllerin bir tek kendilerine batmadığını! Aynı yollardan geçsem de farklı sehpalarda idam edildim hep! Ne sen'li bir yarın bıraktın ne de nefret ettin benden.. Nesine yandım ben bu yarin ahh! Nesine kandım. . . Yandım, yandım da yine unutmadım en deli hüznü, Kor oldum ateşlerde.. Yakanlara değil, düşenlere eğiliriz bir tek! Öyle onurlu yanarız yandık mı! Öyle dimdik yanarız!.. Anlasan yar! Nasıl yandım sana... Anlamadın yar! Yalanın ve ihanetin insafızlığı bendeydi. Eşkiya bir kahır biçti ömrümü.. Benden soruldu uykusuzluğun yük olduğu gecelerin hesabı!.. Yine de unutulmuş yaralarıma tuzdur adın. Yollarımı açardı ölüm.. Ölüm gelirdi su gibi bakışlarından!.. Yarım kalmışsam adamlığım ölmedi. Ölüm tökezletir sadece.. Korkma ben düşmem yine de.. Herşeyden geçtim de bir aşkı geçemedim. Bir aşka yenildim.. Şehirler eskittim, kapında bekledim!. Açmadın! Meğerse ölümmüş aşk diye aradığım! Meğerse sulara yazmışım seni.... MEĞERSE SULARA YAZMIŞIM SENİ.. MEĞERSE RÜZGARA ÇİZMİŞİM SENİ.. DÖNÜP AĞLAMA, SEVMİŞİM SENİ.. DÖNMESEM DE OLUR! Dönmesen de olur ecelim beni aldıktan sonra! Ölüm gelir, ben giderim! Kendimi topladım ben hayattan.. Tuttum elimden, ağladım gözlerimi.. Aşk dedim attım içime!. Sonrası kalbini meşgul etmeyecek kadar basit! İçimde bir sen aşk içinde.. İçinde bir ben, sen içinde.. İçinde bir biz, bin hiç içinde.. Sırrın kalemine perde indirdim Ve bir kez daha yenildim! Eşkiya bir kahır biçtiği ömrümde, Unutulmuş yaralarıma tuz olan adını aldım, İşte gidiyorum.. İŞTE GİDİYORUM.. BİRŞEY DEMEDEN, ŞİKAYET ETMEDEN HİÇ BİR ŞEY ALMADAN,, BİR ŞEY VERMEDEN.. YOL AYRILIMIŞ, GÖRMEDEN GİDİYORUM!. NE KÜSLÜK VAR NE PİŞANLIK KALBİMDE.. GÜLÜYORUM SENİN YANINDA!. SESİN YAKLAŞIR HER BİR ADIMDA, AYAK İZİ ALMADAN GİDİYORUM! GELDİĞİNDE KALBİM DE KIRILMADI, GÖNÜL KUŞU ŞARKIDAN YORULMADI.. BANA KİMSE SEN GİNİ SARILMADI! IŞIĞIMIZ SÖNMEDEN GİDİYORUM..! Gidiyorum yar!.. Eyvallahhh K.m
|
|
|
#27 |
|
Ruh Hali:
Rep Derecesi :
Yar! He de kıyametini fitilleyeyim gecenin.
Varım de yok olsun senden gayrı ne varsa.. Ama eğer yoksan… Çok hoş dizeler bunlar....
|
|
#28 |
|
Ruh Hali:
Rep Derecesi :
Yüreğin yüreğime değdiği zaman Rüzgâr ıslığını çalar arkamdan Şehrin ışıkları söner Bir mum alevine muhtaç kalır insan Bahar söker çiçeklerini Hayâllerime buketler devşirir gökyüzü Kendinden utanır tüm güzel sözler Dilde kaybolur lisan Yolda kalır penceredeki gözler Seni sensizlik alır benden Yüreğin yüreğime değdiği zaman… Yüreğin yüreğime değdiği zaman Anneler uyanır rüyâsından Bir bebek masumluğuna bürünür hayat Yaşamaksa raflarda kalır tozlu bir şekilde İsimler ezberden düşer Bu kent soyunur sokaklarından Bir yağmur tanesi yeter bir çiçeği ağlatmaya Yüreğin yüreğime değdiği zaman… Yüreğin yüreğime değdiği zaman Hasat zamanı gelmiştir hüzünlerin Yolcular uğurlanır bir bir Türkülerden bir türkü beğenilir Kırık bir serçenin kırık kanadına söylenir Kimyası değişir hasretin Et ruha bürünür Üstü kapalı bir güneş görünür Şehir uzağa kayar Bense kendi içimde kaybolurum Yüreğin yüreğime değdiği zaman…
|
|
#29 | |
|
Ruh Hali:
Rep Derecesi :
Alıntı:
Yüreğin yüreğe değmesi... Leyla ile mecnunun sevdası gibi efsane... Harikasınız yine çok teşekkürler..
| Offline |
|
|
|
#30 |
|
Ruh Hali:
Rep Derecesi :
![]() Bugün günlerden SEN..Uyanır uyanmaz derin bir SEN çektim içime kendime geldim..Saat SEN'i onbeş geçiyor..Gülümsedim.. Yüzümü yıkamak için lavaboya gittim..aynaya baktığımda gördüğüm SEN,musluğu açtım SEN akıyordun...yüzümü yıkadım..SEN kadar yumuşak havlumla sildim yüzümü..Usul usul salona geçtim radyonun SEN düğmesine dokundum..SEN söylüyordu türküler..Gülümsedim.. Türküyü dinlerken mutfağa yürüdüm..demliği ateşe bıraktığım anda kapı zili SEN diye çalmaya başladı..Kapıyı açtığımda,kapıcının kapıya bir gazete,bir tane ekmek bıraktığını gördüm..Kapıyı kapadıktan sonra girdim içeri..Gazeteyi masaya bıraktım..ekmek taze taze SEN kokuyordu..Gülümsedim.. Her zaman ki gibi iki kişilik hazırladım kahvaltı servisini..kendim ve SEN için..oturduk beraber kahvaltıya..Bir yudum çay içtim bardağımdan tadı biraz buruk geldi,biraz daha SEN koydum bardağa,karıştırdım..Şimdi çayımın tadı aynı SEN gibi..Gülümsedim.. Gazeteyi aldım elime ilk sayfasında yine SEN..Kahvaltı masasını beraber topladıktan sonra,pencereye doğru yürüdüm, perdeyi araladım.. Gökyüzünden şakır şakır SEN yağıyordun..Gülümsedim.. Dışarıda havanın soğuk olduğunu tahmin ettiğim için üşümemek için SEN giyindim üzerime..ısındım..Gülümsedim.. Sokak kapısını araladım..satıcılar var güçleriyle SEN,SEN diye bağırıyordu..Gülümsedim.. Yürüdüğüm caddenin mağazalarının vitrinlerinde SEN varsın.. Gelip geçen tüm insanların yüzlerinde SEN..Biliyormusun otomobillerin kornaları bile SEN çalıyor..Gülümsedim.. Köşe başına doğru yürüdüm..Her zaman ki gibi orda duran çiçekçi kadın;sepetinden bir SEN çıkarıp uzattı..aldım kokladım SEN gibi kokuyordu..Gülümsedim.. Önünden geçtiğim sinema salonun afişlerinde SEN vardın..uzun uzun bakındım..Gülümsedim Yürümeye devam ediyorum..karşıdan mahallemizin çocukları geliyor..durdurdum onları..şakalaştık biraz,kahkalarında sıcacık SEN vardın..Gülümsedim.. Bazen tanıdıklar soruyorlar..Neden hep gülümsüyorsun diye..Gülümsüyorum.. Bilmiyorlar..Bilseler sormazlardı..Gördüğüm her şeyde SEN,duyduğum her ses SEN..kokladığım tüm herşeyde SEN varsın..SEN'in olduğun yerde gülümsememek olurmu.. SEN'le dolu yeni bir güne doğru yürüyorum.. Dedim ya;herşeyde SEN varsın..Sadece SEN..birazda BEN..
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
|