![]() |
| İbretlik Sözler |
|
|||||||
| Kayıt ol | All Albums | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Peygamberimiz Hz Muhammed(sav) Peygamberimiz,En Sevgili'miz Hakkında Her şey... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Üye No: 13273
Konular: 120
Ruh Hali:
Tecrübe Puanı: 58
Rep Puanı : 5683
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*Hz.Ali ve Peygamber Efendimiz(sav) bir gün hurma yerler Hz.Ali yediği hurmaların çekirdeklerini Peygamber Efendimiz(sav)'ın önüne koyar.Ve hurmalar bittiğinde şöyle der ;
-Ya Resul ne kadar çok hurma yediniz Peygamber Efendimiz(sav) cevap veriri; -Eğer çekirdekle bakacak olursak sende hurmaları çekirdekleriyle beraber yemişsin.Çünkü önün bomboş. *Üstü başı pasaklı, kir içinde yaşlı bir kadın Peygamber Efendimizin yanına gelirVe şöyle der; -Ey Allahın Peygamberi! Ben cennete mi gideceğim yoksa cehenneme mi? Peygamber Efendimiz cevaplar; -Bu halinle cennete giremezsin! Kadın çok üzülür ve kendi evine kapatıp bütün gün ağlar.Bunu duyan Peygamber Efendimiz kadının yanına gider ve şöyle der; -ben cennete bu halinle giremezsin dedim çünkü cennete 33 yaşında ve güzel elbisler içinde gireceksin, yaşlı ve pasaklı halinle değil!!!
|
|
|
#3 |
|
Üye No: 13273
Konular: 120
Ruh Hali:
Tecrübe Puanı: 58
Rep Puanı : 5683
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |