![]() |
| İbretlik Sözler |
|
|||||||
| Kayıt ol | All Albums | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Barış Forum Kişisel Sayfam!!! Kişisel Sayfanızı Hazırlayın, Düşüncelerinizi Özgürce İfade Edin (: |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
Üye No: 14199
Konular: 74
Ruh Hali:
Tecrübe Puanı: 29
Rep Puanı : 2819
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SEN varsın..SEN'in olduğun yerde gülümsememek olurmu..
SEN'le dolu yeni bir güne doğru yürüyorum.. Dedim ya;herşeyde SEN varsın..Sadece SEN..birazda BEN.. ................... Sen ile Ben in Hikayesi olmuş Senli Benli olmuş ![]() Çok tşk ederm paylasım için.Çok güzeldi.
|
|
#32 |
|
Üye No: 14199
Konular: 74
Ruh Hali:
Tecrübe Puanı: 29
Rep Puanı : 2819
Rep Derecesi :
İnsan en çok gece anlar ne olduğunu…
Günün gölgesi çekilince, Tebessümler uzaklaşınca şehirden. Kamerin o kara çehresiyle yüzleşince… İnsan en çok gece anlar ne olduğunu… Tüm ışıklar sönünce Kalan tek bir pırıltı minarede yükselirken… Maveraya uzanan son kapıyı farkedince İnsan en çok gece anlar ne olduğunu… Her şeyi tüm eksik ve noksanıyla Aşikar olan ya da olmayan Bilen bir Rabbin varlığını İnsan en çok gece anlar ne olduğunu… Dua dua yalvarırken Yada utancından huzura varamazken Köşe bucak kendinden kaçarken Vicdanına sobelenirken… Hayy ve Kayyumu hissederken… İnsan en çok gece anlar ne olduğunu… Tüm sözler tükenince. Bütün sesler el çekince Sayılı iltifatlar göç edince ışıltılı diyarlara Yüzündeki boyalar dökülünce… İnsan en çok gece anlar ne olduğunu… Etrafta mezar taşlarından başka “beyaz” göremeyince Görmek için bile ışığı dilenınce Dünyanın nefesi kesilince. Şöyle kısa bir uykuya çekilince Belki yarını görmemecesine.. İnsan en çok gece anlar ne olduğunu… Tüm güzellikler “siyaha” eşitlenince Üzerine toprak serpilince… Ruhun penceresi kilitlenince.
|
|
#33 |
|
Üye No: 181
Konular: 1385
Ruh Hali:
Tecrübe Puanı: 10000
Rep Puanı : 48488
Rep Derecesi :
Yukarıdaki şiir çok güzel..
Geceyi açıkça anlatmış yüreğinize sağlık.
|
|
|
#34 |
|
Üye No: 181
Konular: 1385
Ruh Hali:
Tecrübe Puanı: 10000
Rep Puanı : 48488
Rep Derecesi :
Sessizce gelmeleri sevdim... Farkinda olmadan gözlerinde erimeleri saclarini oksamalariyüregine akip benim olan her seyi yüregine birakip kendimi yüregine hapsetmeleri sevdim... Her gece yildizlara resmini cizerken gözyaslarimi gizlemeleri sevdim... Seni yüregime kazirken yazilmamis sarkilari söylemeyi sevdim... uykusuz gecelerimde hayallerime koyup rüyalarimi süsleyisini sevdim... Dinmeyen hasretbitmek bilmeyen bir özlemle sarildim yoklugunda gecelere. Yüregime koydugum sende tanidin benitutkunu oldugum gözlerinde erirken bulacaksin beni.. Şimdi bir damla gözyasiyim gözlerinin derinliklerinde.İstersen birak yanaklarindan süzülüp dudaklarinin arasina dolayim istersen dökülüp yerlereparcalara bölünüp topraklara karisayim.Yoklugunda nasil ki hüzünler dolarken her gece yüregime nasil ki yoklugunla her gece yaslar sirdasim olurken nasil ki yoklugunla yaslar yanaklarimdan süzülüp dudaklarimin arasinda ölürken ben yavas yavas eriyip yudum yudum tükenirken ne yikilmalarima nede gözyaslarima dur diyemedim.. Ne yoklugunla aglamayi ben sectim ne seni özlemeyi ben sectim nede seni sevmeyi ben sectim.. Ayrilik siirleri ölüm siirleri yazarken hayata nefretle bakip kin kusarken simdi sevda sözleri yazan yüregime dur diyemiyorum..Yoklugun yüregime prangalar vururken göremeyecegim gözlerini dokunamayacagim saclarini erisemeyecegim seni yüregimin en güzel yerine koydum..İstersen cikip git yüregimden istersen bendeki seni istersen bendeki benide alip git..Kendime bile söylemekten korktugum seni ne kadar cok sevdigim sözcükleride alip git.. Ben seni birakip gidemiyorum..Nereye gitsemnereye baksam hep yollarim yüregine cikiyor.. Dedim ya benim gücüm yok gitmeye senin gücün varsa git.Giderken bende olan benide alip yüregine koyup öyle git olurmu?...Öyle bir git ki giderken senli rüyalarimi birakgökyüzünde dogan yildizimi birakyazilmamis siirlerimi söylenmemis sarkilarimi biraküsüyen yüregimi birak bende kalsinlar.. geceleri birak öyle git uykuda kalayim... Bir gün yüregin burkulursakalbin sizlayip gözlerine yaslar dolarsa gel beni uyandir.. Ben senden habersiz yüreginin bir kösesinde uyuyor olacagim yavas uyandir olur mu ? Yüreğinden tekrar düşerim diye çok korkuyorum!!!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
|